Vergoedingen

Bij bewezen slaapapneu wordt uw behandeling (CPAP of MRA) volledig vergoed* door de zorgverzekering. Wij verzorgen de hele administratieve afhandeling met uw zorgverzekering. Uw behandelingen een MRA (snurkbeugel) wordt alleen vergoed als die is uitgevoerd door een geaccrediteerde en erkende slaapgeneeskundige tandarts (NVTS-geaccrediteerd).

In dien u geen slaapapneu heeft maar wel storend snurkt is een behandleing met een MRA (snurkbeugel) voor u de aangewezen therapie. De kosten voor deze behandleing worden niet vergoed door uw verzekeraar. Daarom hanteren wij een 'niet goed, geld terug' garantie. Zie hiervoor onze voorwaarden. Indien u prijs stelt op een kostenindicatie of een persoonlijke begroting, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Niet-goed-geld-terug-garantie 

Gratis consult (vooronderzoek)

Het eerste consult is gratis. U hoeft hiervoor niets te betalen.

Slaaponderzoek*

Voor het slaaponderzoek heeft u een aanvullende verwijsbrief nodig van uw huisarts. De kosten van het slaaponderzoek worden volledig vergoed uit de basis zorgverzekering.

Slaapapneu*

Indien er sprake is van slaapapneu, wordt de snurk/apneu-beugel volledig vergoed uit de basis zorgverzekering.

Bij de meeste verzekeraars kunnen wij rechtstreeks declareren. Dit betekent dat u de rekening niet zelf hoeft op te sturen en ook niet hoeft voor te schieten. In de enkele gevallen waarin dit niet mogelijk is, dient u de nota contant te voldoen en zelf op te sturen. 

Snurken

Er zijn verzekeraars die, indien er uitsluitend sprake is van een snurkprobleem maar niet van slaapapneu, de kosten van de snurkbeugel gedeeltelijk vergoeden. Dan meestal uitsluitend uit de meest uitgebreide aanvullende (tandarts) verzekeringen.

Voor primair snurkers hebben wij een 'niet goed, geld terug' garantie. Mocht uw behandeling geen effect hebben, dan krijgt u het overgroote deel van de kosten van de behandeling terug. Zie hiervoor onze voorwaarden.

  * Eigen risico
Houdt rekening met uw wettelijk eigen risico. Indien u in een jaar uw eigen risico nog niet volledig heeft aangesproken, dan kan uw verzekeraar u een rekenigng sturen voor (een deel van) de kosten van de behandeling. Neem hiervoor eventueel contact op met uw verzekeraar of raadpleeg uw polis.